VL Corporate AS

VL Corporate har konsesjon som verdipapirforetak fra Finanstilsynet og tilbyr transaksjonstjenester, finansiell rådgivning og tilretteleggingstjenester.
Vi har fokus på vekstbedrifter med definerte mål og planer, samt fondsstrukturer som tilbyr investorer god risikojustert avkastning.

Våre tjenester er knyttet til:
- Egenkapitaltransaksjoner (emisjoner)
- Fremmedkapitaltransaksjoner
- Nedsalg
- Fusjoner og oppkjøp (M&A)
- Børsintroduksjon

VL Corporate AS

Hyperklikk Studio

VI i Hyperklikk Studio tilbyr ikke bare enkeltprodukter og tjenester, vi prøver å se helheten i alt vi tilbyr og har derfor et bredt utvalg av tilleggsprodukter og tjenester. Enten vi tilbyr dem selv eller gjennom samarbeidspartnere hjelper vi deg/ dere fra A-Å. Vi kan blant annet nevne cd-kopiering og replikering i alle mulige varianter, online distribusjon, musikkvideo, stylist, fotoshoot, pressekontakter, markedsføring, plakater, masteringavtaler, EAN koder og veiledning på det meste som har med musikkbransjen å gjøre. Vi strekker oss langt for å gjøre det enkelt for deg og gjøre artister synlig. Vi tar gjerne en omvisning / møte og går igjennom alternativer og priser med deg/ dere på forhånd (kostnadsfritt og uforpliktende selvsagt!).

Hyperklikk Studio

Accept Service Partner AS

Kantinedrift:
Små og mellomstore kantineløsninger, gjerne i kombinasjon med renholdstjenester er noe som passer godt for de fleste typer virksomheter. Særlig ved å kombinere disse tjenestene får man mye igjen for pengene, færre leverandører å forholde seg til og en eller flere faste medarbeidere som kjenner stedet og deg som kunde veldig godt. Denne løsningen er svært fleksibel og kan tilpasses nøyaktig slik du som kunde vil han den med hensyn til både type mat/drikke, tidspunkter, frekvens og hva dere ønsker å gjøre selv i forhold til hva vi skal gjøre.

Vaktmester tjenester:
Vi kan levere enkle vaktmester oppdrag som plenklipping, snøbrøyting, strøing og generelt lett utvendig og innvendig vedlikehold.

Accept Service Partner AS

Retura Nomil AS

For å sikre våre kunder gode avfallsløsninger tilbyr vi en rekke tjenester knyttet til planlegging, gjennomføring og dokumentasjon.

Håndtering og behandling av avfall er et fagfelt som krever stadig mer spesialkunnskap og vi legger store ressurser i å være oppdatert og hele tiden ha den nødvendige kompetansen.

Håndtering og behandling er et fagfelt som krever stadig mer spesialkunnskap. Vi i Retura kombinerer høy avfallskompetanse med unik lokalkunnskap. Dette sikrer våre kunder de rette avfallsløsningene - som tar hensyn til både miljø og økonomi.

Retura Nomil AS

Sun Off

Sun Off har som intensjon å bli den ledende aktør i markedet for service og vedlikehold av utvendig, bevegelig solskjerming.
Det skal vi oppnå ved rask utrykning, tett oppfølging og løpende tilbakemeldinger.
Vi føler sterkt at vår kompetanse og kundeforståelse er det som skal til for å skape gode og stabile kundeforhold.
Med andre ord - hos oss står kunden i fokus.

Sun Off ble etablert i desember 2009 med org.nummer 994 910 434. Selskapets aksjekapital er kr 2.400.000,-

Sun Off

Siv Ninas Trafikkskole as

Etter 10 år som sensor i Statens vegvesen følte Siv Nina Lind fra Sortland i Vesterålen for å gå nye veier. Hun sluttet i jobben for å etablere sin egen trafikkskole. Det er artig å ha skapt noe selv, sier hun entusiastisk.

Lind er sulten på nye utfordringer, og ser lyst på framtida. Rett etter nyttår ønsket hun de første kjøreelevene velkommen. Hun er glad i mennesker, og stortrives i sin nye rolle.

Jobben som sensor har hun likt seg veldig godt i, men for om lag ett år siden fant hun ut at hun var moden for å velge noe nytt.

Siv Ninas Trafikkskole as