Om Adsearch

Adsearch Norge AS er et av ledende medieselskap med totalt 22 dyktige medarbeider, hvor 15 arbeider på vårt hovedkontor i Oslo og 7 arbeider på vårt avdelingskontor i Drammen.

Selskapet har et sterkt fokus på teknologiutvikling og satsning innen de digitale medieflatene. Vi skaper synlighet og økt optimalisert tilstedeværelse i søkemotorene for våre kunder gjennom våre Optima+ plattformer. Den redaksjonelle plattformen INP – Interactive News Publisher gir våre kunder økt redaksjonell eksponering gjennom omtaler, samt bygger et godt omdømme og styrker våre kunders varemerker.

Adsearch Norge AS har hatt en veldig god vekst, der andre opplever tilbakegang – opplever vi fremgang. Mye skyldes tilliten og den personlige servicen våre medarbeidere gir våre kunder.Viktigst for våre kunder er at våre produkter har målbar effekt og skaper merverdi.

For oss i Adsearch Norge AS har det blitt en selvfølge at vi skal overgå forventningene. Det startet som en visjon, men er nå en del av hverdagen. Vi skal ta med oss de beste erfaringene fremover og lytte, da blir vi skjerpet og kan bli enda bedre.

Kontakt oss

Adsearch Norge AS
Ullern Allè 28
N-0381 Oslo

Org.nr. 996 459 551 MVA
Sentralbord (+47) 21 38 97 60
Kundeservice: post@adsearch.no